BOKNINGSINFORMATION

 
 
bröllopsfotograf-skåne-malmö-österlen-bröllop-skåne-aase-pouline_SLU-2.jpg

Vad ingår?

I alla bröllopsfotograferingar ingår ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom precis allt som handlar om er dag. Om ni önskar kör vi en engagement session eller testfotografering innan bröllopsdagen annars får vi helt enkelt hålla ut till den stora dagen. Väl framme på ert datum kommer jag och fotograferar i överenskommet antal timmar. Får ni inte nog av mig och vill att jag ska stanna längre går det självklart att fixa det på plats. Några dagar efter bröllopet får ni ett litet urval bilder för eventuell publicering i sociala medier och resten levereras högupplösta på usb samt i ert personliga kundgalleri (se exempelgalleri här) senast sex veckor efter bröllopet.

Emma-Oskar-Preview-1.jpg

Priser & Paket

Mina standardpaket är 3, 6 och 12 timmar. Finns det inte ett färdigt paket som passar era önskemål sätter jag gärna ihop en skräddarsydd lösning. Använd kontaktformuläret längre ner på sidan och berätta om er dag och era önskemål så återkommer jag med min paket- och prislista.

Under vardagar (måndag-torsdag) gäller 10% rabatt på alla bröllopsfotograferingar.

bröllopsfotograf-skåne-malmö-österlen-ängelholm-bröllop-i-skåne-aase-pouline.jpg

Hur bokar vi dig?

För att boka ert datum behöver vi upprätta ett kontrakt. Detta sker antingen över en fika eller om ni bor längre bort via mejl. Skicka en bokningsförfrågan längst ner på sidan här så berättar jag mer!

 
 

 

Bokningsförfrågan

 Vill ni boka mig som bröllopsfotograf? Använd formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan och berätta om er dag så lovar jag att svara så fort jag kan!

 

Läs

Recensioner

+