FAQ

 

Hur lång tid innan bröllopet bör vi boka dig?
Så snabbt som möjligt. Det är inte alls ovanligt att mina par bokar mer än ett år i förväg, och då jag bara fotar ett bröllop per dag så går de mest populära datumen fort. 

 

Var hittar vi dina priser?
Läs mer här och skicka iväg en bokningsförfrågan längst ner på sidan där ni berättar om er, er dag och era önskemål så återkommer jag med info om mina priser.

 

Hur många bilder får vi?
Hur många bilder ni får beror på hur lång tid jag får vara med under er dag. Kort och gott får ni alla bilder som behövs för att berätta er story men om ni vill ha ett tydligare riktmärke levererar jag ca 50 bilder per fotograferingstimme vilket resulterar i ca 600 bilder efter en heldagsfotografering.

 

Du har många svartvita bilder på din sida men vi får väl färg också?
Jag vet, jag vet! Det är så otroligt svårt att inte låta min bottenlösa kärlek till svartvita fotografier totalt ta över här på sidan. Uppskattningsvis skulle jag säga att ni får ca 80% färgfotografier och 20% svartvitt. Om ni inte delar min kärlek och vill ha alla era bilder svartvita förstås (dröm, mejla mig genast), för då får ni givetvis det!

 

Hur arbetar du under en bröllopsfotografering?
Jag är inget stort fan av stela poser och jobbar hellre med att locka fram och fånga äkta ögonblick och känslor. Förutom under porträttsessioner jobbar jag helst i skuggorna med en dokumentär approach för att ni ska känna er bekväma och kunna njuta av er stora dag, och självklart för att era bilder ska bli så äkta det bara går! 

 

Får vi dela bilderna på våra sociala medier?
Självklart får ni det! Ni får lov att använda bilderna helt fritt för privat bruk.

 

Vad händer om din kamera går sönder?
Inga problem! Jag bär alltid minst två kameror vid bröllop så skulle den ena svika kör jag vidare med den andra som om inget hänt.

 

Panik! Vad gör vi om det regnar? 
Planerar ni ett härligt utomhusbröllop så försök att ha en plan B med skydd ifall det skulle regna. Man kan givetvis ta alldeles magiska bilder även vid regn men snackar vi skyfall måste jag tyvärr förbehålla mig rätten att neka utomhusfotografering då det kan skada min utrustning. Då letar vi upp en bra plats under tak istället!

 


Vanliga frågor
Aase Pouline - Bröllopsfotograf i Skåne